Darphin behandelingen

Met DARPHIN geef ik verzorgende aromatische behandelingen in 3 dimensies. Dat wil zeggen fytobiologie + aromatherapie + fytotherapie met als doel:

  • aangepaste voeding naar de cellen van de kiemlaag te brengen,
  • de cellen in de lederhuid van zuurstof te voorzien,
  • de huid te stimuleren en op spanning te brengen,
  • de afvoer van gifstoffen vanuit de cellen naar het lymfesysteem te bevorderen,
  • de zelfbescherming van de cellen ter verbeteren
  • de huid beschermen tegen negatieve invloeden
  • voorkomen dat de huid vocht verliest
  • dat de huid in evenwicht gebracht wordt.

Darphin gebruikt de hoogste kwaliteit essentiële oliën in de Aroma Care en in de crèmes, om de beste uitwerking te krijgen op de samenstelling van de huid, zodanig, dat ze zowel kunnen worden gebruikt voor regelmatig gebruik als voor op herstel gerichte behandelingen. Kortom het is een weldaad om een behandeling met Darphin te ondergaan.

Acné behandeling

Met HAYOUN geef ik acné behandelingen. Niet alleen als behandelaar maar zeker als coach sta ik naast de client om hem/haar hier doorheen te helpen. De behandeling die heel effectief en praktisch is, is natuurlijk reinigend gericht. Daarnaast zijn er thuisproducten, die gebruikt moeten worden om de huid weer in evenwicht te brengen. Dit samen geeft verbluffende resultaten.

Ontharing

Met IPL en Blend verzorg ik de ontharingsbehandelingen. IPL voor veilige, effectieve en progressieve ontharing. Progressieve ontharing werkt door het feit dat pigment in de haren verwarmd wordt door absorberen van de energie en een intense lichtpuls van een specifieke golflengte. De ontstane hitte zorgt ervoor dat het haarzakje wordt beschadigd, zodat er geen nieuwe haar kan groeien. Omdat de haren in verschillende fasen groeien zijn er meerdere behandelingen nodig voor een blijvend resultaat. Resterende haren zonder pigment kunnen door middel van de Blend-methode verwijderd worden, zodat het resultaat 100% is. Voor deze behandelingen heb ik het diploma ontharingstechnieken van de ANBOS, hetgeen borg staat voor kennis en vaardigheid waardoor een vergoeding door de zorgverzekeraar mogelijk is.

Make-up

Voor een professionele make-up kunt u bij mij ook terecht, hiervoor heb ik een uitgebreide visagistenopleiding bij Mieke Petiet in Middelburg gevolgd.

Prijslijst

De prijslijst kunt u hier downloaden (pdf).